Gi håp til jul!

Gi håp til jul!

Kreftforeningens Stjerneaksjon handler om å gi håp til kreftsyke.

Å være syk er ikke gøy, selv om det er en enkel forkjølelse. Tenk på hvordan det er å være alvorlig syk og ligge på et sykehus!  Spesielt i desember, når alle venter på jul og det er en følelse av fest rundt omkring.

Kreftforeningens stjerneaksjon er en tradisjon som fyller 10 år i år, og den handler om å gi håp til kreftsyke. I julen blir det hengt opp tusenvis av stjerner på norske sykehus og sykehjem. Julestjernen er et symbol på håp. Det hjelper å huske på at der er håp i alle situasjoner når man har det vanskelig. Julestjerner som henger i fellesområder for både pasienter, ansatte, pårørende og besøkende minner om håp og gjør sykehusoppholdet lysere.

julestjerne-2

Du også kan velge hvilket sykehus du vil gi stjerne til! Har du gode minner fra ditt eller en kjæres opphold på sykehus? Kjøp en stjerne og velg hvem du vil gi den til! Kreftforeningen henger opp stjernen på det sykehuset. Har du en venn eller slektning som sliter med helsen? Kjøp en stjerne til han/henne og vis at du bryr deg! Kjøp en stjerne til deg selv og heng et lite håp i vinduet! Bidraget fra salget går til kreftforskning, slik at flere kan komme hjem til jul.

I jubileumsåret har Kreftforeningen inngått samarbeid med design- og arkitektfirmaet Snøhetta, som har designet stjernene til årets aksjon. Tro meg, de er fantastisk vakre!

Kjøp en stjerne eller en spesielt designet og håndlagd lysetake i Kreftforeningens nettbutikk.

HEAL er en helseapp. Navnet er forkortelse av Håp -- Engasjement -- Aktivitet -- Lagspill. Det er håp i alle situasjoner, men engasjement i din egen helse og aktivitet er også viktig, samt å ha resurssterke mennesker på lag!

Har du ikke lastet ned HEAL appen enda? Last ned nå! bli-pluss-og-st%C3%B8tt-kreftforeningen-v1

Del på: facebook twitter