Personvern

Personvernerklæring


Ditt personvern er viktig for oss derfor informerer vi deg om hvilke opplysninger som samles inn og hvordan disse opplysningene blir benyttet på vår hjemmeside www.healmed.no, i webappen app.healmed.no, samt i mobilappene i Apple App Store og Google Play Store. Du skal være trygg når du bruker HEAL, og du skal få vite hvordan dine personopplysninger behandles.

Vi følger gjeldende regler for behandling av personopplysninger, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR).


Hvilke opplysninger samler vi inn?


Når du besøker nettsiden vår, kan vi samle inn visse opplysninger automatisk fra enheten din. Dette kan inkludere:

IP-adresse, operativsystem, nettlesertype, nettleserversjon, nettleserkonfigurasjon, navnet på internettleverandøren, og annen type datamaskin- og tilkoblingsrelatert informasjon som er relevant for å identifisere din enhet, kobling til nettsiden, datautveksling mellom deg og din enhet og for å sikre en praktisk anvendelse av nettsiden.

Hvis du kom til www.healmed.no ved å klikke på en link på en annen webside, så lagres URL og IP-adressen til den nettsiden, inkludert dato og klokkeslett.


Når du registrer deg på forumet:


E-postadressen din vil bli bekreftet med en e-post som inneholder en unik lenke. Hvis siden den lenker til, blir besøkt, vet vi at du har kontroll over e-postadressen.

Når du registrerer deg og skriver innlegg, registrerer vi IP-adressen som innlegget stammer fra. Vi kan også oppbevare logger som inkluderer IP-adressen til alle forespørslene sendt til tjeneren vår.

Når du registrerer din profil og bruker HEAL Verktøy, som er din personlige konto lagres alt du selv velger å legge inn for å utnytte våre tjenester og funksjoner. Du kan selv velge hvilke av funksjonene du vil benytte.

Når du kjøper et abonnement hos oss registrerer du kontakt opplysninger og betalingsdata i vår betalingstjeneste. Vi ber om kun det vi trenger for å opprett din avtale på sikkert vis.

Vi henter også inn informasjon om din bruk av våre nettsider gjennom informasjonskapsler (cookies). Du kan lese mer om cookies og hvilke cookies vi benytter i kapittelet «Erklæring om informasjonskapsler».


Hvordan brukes dine personopplysninger


Din e-postadresse, benytter vi kun til det formålet som du oppga den, f.eks. sende nyhetsbrev.

Din profilinformasjon trenger vi til å forbedre din brukeropplevelse, for eksempel høyde, vekt, aktivitetsnivå trenges til å beregne din BMI og kaloriforbruk. Din adresse, diagnose og behandling trenges til å gi deg målrettet informasjon.

HEAL vil ikke selge eller overføre personopplysninger som er gitt til oss til en tredjepart, enten det er en e-postadresse eller andre personopplysninger.

Hvis du vil bestille varer på blå resept hos vår samarbeidspartner Boots HomeCare gjennom vår app, da skal du samtykke at din personlig informasjon som e-post, bursdag og adresse deles med Boots HomeCare.


Dine personvernsrettigheter


Hvis du ønsker å få tilgang til, korrigere, oppdatere eller be om sletting av dine personopplysninger, kan du gjøre det når som helst ved å kontakte oss ved hjelp av kontaktinformasjonen under “Kontakt oss”. Ved mottak av skriftlig anmodning sletter vi din profil eller annen data fra vår database.

Du har rett til å avmelde informasjon som vi sender deg på e-post når som helst. Du kan utøve denne retten ved å klikke på linken i e-post vi sender deg. Dette gjelder dog ikke informasjon vi sender ut som angår ditt kundeforhold til oss.

Hvis vi har innsamlet og behandlet dine personopplysninger med ditt samtykke, kan du fortsatt trekke tilbake ditt samtykke når som helst.

Du har rett til å klage til datatilsynet om vår innsamling og bruk av personopplysninger. For mer informasjon, kontakt www.datatilsynet.no.


Datalagring


Personopplysningene vil bli oppbevart så lenge personopplysningene er nødvendig for det formål opplysningene ble innhentet for.

Dataene blir lagret på servere i EU. Server-plattformen er Firebase, et produkt fra Google Inc.

Domstoler, politimyndigheter og regulatoriske, offentlige etater

Vi kan dele personlig informasjon når vi mener det er nødvendig for å overholde gjeldende lov eller forskrift til å utøve, etablere eller beskytte våre rettigheter, eller for å beskytte dine vitale interesser, nettsidens rettigheter og sikkerhet. Uten begrensning kan dette omfatte tilfeller der vi er pålagt å dele personopplysninger etter lov, politimyndigheter eller andre lovgivere.


Tjenestetilbydere


Vi kan ansette tredjepartsbedrifter og enkeltpersoner for å forenkle tjenesten vår («tjenesteleverandører»), levere tjenesten på våre vegne, utføre relaterte tjenester eller hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten vår brukes.
Disse tredjepartene har tilgang til dine personopplysninger bare for å utføre disse oppgavene på våre vegne og er forpliktet til ikke å røpe eller bruke dem til noe annet formål.


Analytics


Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å overvåke og analysere bruken av tjenesten vår.


Google Analytics


Google Analytics er en web-analysetjeneste som tilbys av Google som sporer og rapporterer trafikk på nettstedet. Google bruker dataene som er samlet inn for å spore og overvåke bruken av tjenesten vår. Disse dataene deles med andre Google-tjenester. Google kan bruke de innsamlede dataene for å kontekstualisere og personalisere annonsene i sitt eget annonseringsnettverk.
Hvis du vil ha mer informasjon om Googles personvernpraksis, kan du gå til Googles personvernvilkår: policies.google.com/privacy?hl=no


Firebase


HEAL sin app lagrer data på Firebase. Firebase er en server-plattform levert av Google Inc. Du kan lese mer om deres personvernvilkår: firebase.google.com/support/privacy


Betalinger


Vi kan tilby betalte produkter og / eller tjenester innen tjenesten. I så fall bruker vi tredjeparts tjenester for betalingsbehandling (f.eks. Betalingsbehandlere).
Vi lagrer eller samler ikke betalingskortdetaljene dine. Denne informasjonen blir gitt direkte til våre tredjeparts betalingsbehandlere hvis bruk av din personlige informasjon styres av deres personvernregler. Disse betalingsprosessorene overholder standardene satt av PCI-DSS som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover. PCI-DSS-krav er med på å sikre sikker håndtering av betalingsinformasjon.


Betalingsprosessorene vi jobber med er:


Apple Store-betalinger i iOS-appen. Personvernreglene deres kan sees på www.apple.com/legal/privacy/no.
Google Play-betalinger i Android-appen. Personvernreglene deres kan sees på policies.google.com/privacy?hl=no.
Stripe-betalinger i web-appen. Personvernreglene deres kan vises på stripe.com/us/privacy.


Koblinger til andre nettsteder


Tjenesten vår kan inneholde lenker til andre nettsteder som ikke drives av oss. Hvis du klikker på en kobling fra tredjepart, blir du sendt til tredjeparts nettsted. Vi anbefaler deg på det sterkeste å gjennomgå personvernreglene for alle nettsteder du besøker.
Vi har ingen kontroll over og påtar oss ingen ansvar for innhold, personvernpolitikk eller praksis på tredjeparts nettsteder eller tjenester.


Barnas personvern


Tjenesten vår adresserer ikke personer under 16 år («Barn»). For barn under 16 år må en foresatt opprette konto og være ansvarlig for bruken av plattformen.
Vi samler ikke bevisst personlig identifiserbar informasjon fra noen under 16 år. Hvis du er foreldre eller foresatt og du er klar over at barnet ditt har gitt oss personopplysninger, vennligst kontakt oss. Hvis vi blir klar over at vi har samlet inn personopplysninger fra barn uten bekreftelse av foreldres samtykke, tar vi skritt for å fjerne denne informasjonen fra serverne våre.


Potensielle kjøpere


Ettersom vi fortsetter med å utvikle selskapet vårt, kan vi selge alt eller deler av vår nettside eller virksomhet. Vi kan vise dine personopplysninger til en faktisk eller potensiell kjøper (og dens agenter og rådgivere) i forbindelse med eksisterende eller foreslått kjøp, fusjon eller oppkjøp av enhver del av vår virksomhet eller nettside, forutsatt at vi informerer kjøperen om å kun anvende personopplysninger til formål beskrevet i denne personvernerklæringen.


Lenker til tredjepartsnettsteder


Denne personvernerklæringen gjelder ikke for tredjeparts nettsider som våre nettsider lenker til eller som annonseres om på våre nettsider. Disse tredjeparts nettsider har sin egen personvernerklæring eller politikk om personvern som vi anbefaler deg å lese.

Erklæring om informasjonskapsler (cookies)

HEAL benytter seg av informasjonskapsler (cookies). Du kan bruke HEAL som vanlig hvis du godtar dette. Les mer under.


Hva er informasjonskapseler (cookies)?


Informasjonskapsler er små tekstfiler som plasseres på din enhet for å gjøre en brukers opplevelse mer effektiv. Informasjonskapsler kan ikke brukes til å kjøre programmer eller levere virus til din enhet. Loven sier at vi kan lagre informasjonskapsler på enheten hvis de er strengt nødvendig for driften av dette området. For alle andre typer informasjonskapsler trenger vi din tillatelse. Dette nettstedet bruker forskjellige typer informasjonskapsler.


Hvorfor samler vi inn informasjon?


Vi bruker informasjonen også til å analysere trafikken på nettsiden slik at vi kan gjøre innholdet best mulig og mest mulig relevant for våre kunder.
Vi bruker også informasjonen for å kunne tilpasse innhold og annonser mer individuelt til dem som har besøkt oss på nett.


Hvilke informasjonskapsler bruker vi?


Vi bruker en egen informasjonskapsel til å lagre generell informasjon om dine valgte preferanser, som hvilket språk du ønsker at siden skal vises på.
I tillegg bruker vi Google Analytics til å registrere statistikk om hvordan www.healmed.no blir brukt. Informasjon til Google Analytics skjer anonymt og kan ikke spores tilbake til en som enkeltperson.


Generelt


Denne erklæringen gjelder kun for HEAL og ikke til eventuelle tredjeparts nettsider som kan være tilgjengelige herfra.
I henhold til nye GDPR-krav kan du bestemme om du vil tillate informasjonskapsler.

Vær oppmerksom dersom du ikke godtar informasjonskapsler, så kan det være at deler av hjemmesiden og tjenestene der ikke vil fungere for deg.
Les mer om hvordan du administrerer informasjonskapsler hos nettvett.no.


Endringer i vår personvernerklæring


Vi kan endre personvernerklæringen fra tid til annen, for eksempel for å holde dem oppdatert eller i samsvar med endrede juridiske, tekniske eller forretningsmessige krav. Vi vil iverksette nødvendige tiltak for å informere deg, i samsvar med betydningen av de endringene vi gjør. Vi vil innhente ditt samtykke til eventuelle endringer i personvernerklæringen, hvis og når dette kreves av gjeldende personvernlovgivning.


Kontakt oss


Om du har spørsmål om, ønsker innsyn i, eller slette de personopplysningene som er lagret på deg er det bare å ta kontakt med oss via e-post til support@healmed.no.