Ny oppdatering av appen

Ny oppdatering av appen

HEAL forbedres hele tiden - mye nytt i den nyeste versjonen.

Helseappen HEAL forbedres hele tiden. Vi får innspill fra våre brukere og jobber stadig for å forbedre brukervennlighet, fikse små feil og legge til funksjoner.

Vårt mål er å omfatte mange viktige emner for å gjøre at appen hjelper mennesker med vidt spektrum av sykdommer, men samtidig gjøre det så enkelt som mulig for alle. Appen inneholder derfor mange funksjoner, men kan velge hva er viktig for deg, slik at det blir ikke overveldende. Vil du bruke bare en funksjon, så skal det være enkelt.

Denne gangen har vi en nokså omfattende ny versjon. Har du ikke appen eller den blir ikke automatisk oppdatert, gå til app-butikken og søk etter "HEAL" (eller klikk her) og trykk på Oppdater.

Her er en kort beskrivelse av hva som er nytt:

Ny hjem-skjerm På hjem-skjermen kan du lagre 4 funksjoner du bruker mest, for eksempel: kalender, pilleboks, næring og dagbok. Tilpass når det trengs.

Siste målinger Det er mye du kan registrere i appen: medisiner, dagsform, næring og hele 22 helseparametre og symptomer. På denne siden så får du enkelt sett de siste målingene du har gjort, både som enkel liste og med et sammendrag av utviklingen.

Helserapport Nå kan du enkelt lage en helserapport-PDF av dine målinger. Enten for deg selv eller du kan sende den til helsepersonell. Velg de målingene du ønsker at rapporten skal inneholde og for hvilken periode og send til den epostadressen du ønsker. PDF'en er kryptert og du får en kode som du må dele med den du sender rapporten til.

Multidose medisininntak Har du flere medisiner som skal tas på samme tidspunkt? Nå kan du enkelt registrer dem alle som tatt.

Gratis-bruker får nå mer innsikt i Premiumfunksjoner Du kan nå se hvordan alle funksjoner virker før du kjøper premium:

  • 3 av 22 målingskategorier er gratis, du velger selv hvilke, for resten er det maks 5 målinger du kan legge til.
  • Dokumentarkiv: 5 dokumenter
  • Historiske behandlinger: 5 behandlinger
  • Medisinsk historie: 1 medisin

2-faktor autentisering Beskytt dine data bedre ved å få tilsendt en sms med et kode når du logger deg inn. Dette er valgfritt. Du finner den under innstillinger i menyen.

Husk at du også kan tilpasse hovedmenyen og målingsmenyen til ditt behov. Velg det du vil se først med stjernen-markering.

Hvis du vil hjelpe oss og være i en fokusgruppe for å forbedre appen, så ta kontakt med oss. Vi setter stor pris på dine tanker om dette.

nyhetsbrev
Del på: facebook twitter