HEAL nå også for familie med barn

HEAL nå også for familie med barn

Appen HEAL har nå fått funksjoner for familie med barn.

Barn er det aller kjæreste vi har. Hva er vi ikke villig til å gå igjennom for å sørge for at de har det best mulig? Derfor lanserer helseappen HEAL etter helgen en ny versjon som inneholder en egen modul for familier med barn! Den nye versjonen gir deg mulighet til å samle informasjon om ditt barns helse på en plass.

Ditt barns profil kan deles med andre som har ansvaret. Kanskje barnet bor delt hos mor og far og trenger varsling og oppfølging på at medisiner blir tatt? Både mor og far har tilgang til all informasjon og følge med.

Du får for barnet ditt de samme mulighetene for som du har selv har (untatt forum og chat). HEAL har mange funksjoner, så finn frem til det som er viktig for dere.

  • Noter dagbok om barnet
  • Legg ved dokumenter når barnet har vært på helseundersøkelse eller til behandling, for ved en senere anledning blir man plutselig bedt om slik informasjon.
  • Hvor fort vokser barnet? Og mange andre målinger man kan notere.
  • Du kan også bestille medisiner og HELFO-materiell tilpasset ditt barns behov.
  • Og mye mer...

Se vår introduksjonsvideo på YouTube for å få se hvordan den fungerer!

menu-children-phone-newsletter Når du er Premium-bruker, så får du tilgang til å legge til profiler for dine barn. Du kan også dele profilen med andre som har ansvaret for dine barn. Det er kun du som trenger å være premium-bruker, den du deler må ha en HEAL-konto, men kan være gratis-bruker. Som premium-bruker så vil du naturligvis også ha full og ubegrenset tilgang til alle funksjonene i appen.

Del på: facebook twitter