God jul og et riktig godt nytt år!

God jul og et riktig godt nytt år!

Vi gleder oss til å vokse og utvikle oss sammen med dere i 2024.

Når vi nærmer oss slutten av dette året, ønsker vi å takke deg for at du har valgt vår app som en del av din helse- og velværereise. Det engasjementet og tilbakemeldingene vi har fått har vært uvurderlige, og vi er glade å ha vært en del av dine daglige rutiner og helsemål.

Vi ønsker å minne deg om viktigheten av å ta vare på fysisk og mental helse. Brukerne av HEAL er forskjellige og har forskjellige helseinteresser. I våre ukentlige nyhetsbrev i løpet av året har vi dekket mange helsetemaer, slik at enhver skal kunne finne verdifull innsikt. Noen av temaene ble foreslått av våre brukere. Svar gjerne på denne eposten eller send en e-post til post@healmed.no om du også har et forslag.

Vi ser fremover til det nye året og er glade for å kunngjøre at det kommer mange spennende oppdateringer og nyheter i HEAL. Vårt team jobber kontinuerlig for å bringe innovative løsninger og funksjoner som vil forbedre din opplevelse og støtte ditt helsemål på nye og spennende måter.

Husk at vi er her for deg, hvert skritt på veien. Enten det er daglige helsevaner eller mentalt velvære, så er appen designet for å støtte deg i hver fase av din helse-reise. Vi ser frem til å fortsette denne reisen sammen med deg i det kommende året. Din støtte og tillit er det som driver oss til å være bedre hver dag. Vi gleder oss til å vokse og utvikle oss sammen med deg i 2024.

På vegne HEAL-teamet - god jul og et riktig godt nytt år!

Del på: facebook twitter