Ny versjon - Overvåk føflekker m.m.

Ny versjon - Overvåk føflekker m.m.

Ny versjon av HEAL - Overvåk føflekker m.m.

Vi håper at du har hatt en fin juli måned. HEAL har ikke ligget på latsiden, selv i ferietiden. Vi har nettopp lansert en ny versjon. Norge er på andreplass i verden i dødelighet av føflekkreft. Vi tar det på alvor og har laget en ny modul hvor du kan lagre bilder av dine føflekker, se hvordan de har endret seg over tid og sende bilder til helsepersonell om du ser noen endringer som bekymrer deg. Se alle nyhetene under.

Sørg for at du har siste versjon ved å søke opp appen i app-butikken, søk etter "HEAL" (eller "heal" skrevet med små bokstaver) og da vil du se om du trenger å oppdatere eller ikke. Vanligvis blir apper automatisk oppdatert, men noen kan ha skrudd av denne automatikken.

Dette er nytt:

  • Følg utviklingen av føflekker. Ta flere bilder over tid og sammenlign. Vil du at helsepersonell skal se på dem? Send en rapport av som PDF til e-post. Se instruksjonsvideo for funksjonen.
  • På menyen har du Siste målinger. Nå kan du opprette nye målinger direkte derfra, så du slipper å finne frem via hovedmenyen og en undermeny. På Siste målinger-siden, trykk på aktuell måling og du kommer direkte til funksjonen.
  • Har du lagt merke at du kan ha en HEAL-venn? Det er en person som får sms eller e-post hvis du har ikke tatt din medisin og kan minne deg om det. HEAL-venn er flyttet fra Innstillinger til Medisin slik at man kan se den muligheten når man bruker medisinmodulen.
  • Informasjon om alle nye endringer for ny versjon vil nå vises etter oppdatering
  • Appen varsler om du ikke har siste versjon av HEAL installert
  • Samt flere mindre forbedringer og feilrettinger

Vi gir oss aldri på HELSE! 😊

Har du ikke HEAL enda? Last den ned nå!

Del på: facebook twitter