Appen HEAL har endret farger og navn

Appen HEAL har endret farger og navn

Bestill medisiner og HELFO-materiell i appen, bestill handelsvarer i nettapoteket.

Dette er siste innlegg om appen med navnet HEAL, men hver slutt er begynnelsen på noe nytt. Appen HEAL has endret farger og navn og fra i dag skal hete Appoteket - den samme helseappen du er vant til, men med sitt eget nettapotek, slik at appen og apoteket blir Appoteket og du kan bruke appen i tillegg for enkel tilgang og bestilling i nettapoteket.

1100x166-m-logo

Hvorfor Appoteket?

  • Appoteket er nettapotek med alle fordeler et nettapotek kan tilby.

  • Ved å handle på et nettapotek får du alt du trenger uten å forlate hjemmet ditt. Dette sparer deg tid og lar unngå transportrelaterte utfordringer. Dersom du har begrenset mobilitet, er et nettapotek uvurderlig.

  • Vi tilbyr et bredt utvalg av medisiner og andre produkter, og du kan enkelt se om alt du trenger er på lager. Du trenger ikke dra til et fysisk apotek for å sjekke tilgjengeligheten.

  • Det er svært praktisk å få varene levert hjem til deg, spesielt når du kjøper store pakker som næringsdrikk eller bleier.

  • Vi tilbyr ofte gode priser. Vi gir deg rabatt, du betaler frakt (kjøper du varer for 499 NOK eller mer, er også frakten gratis).

  • Vi tilbyr enkel og diskret bestillingsprosess. Du kan enkelt bestille medisiner eller andre produkter fra komforten av ditt eget hjem, og ha tid til å finne ut nøyaktig hva du trenger. Du blir ikke presset eller stresset. Hvis du har spørsmål, kan du alltid snakke med våre dyktige farmasøyter via telefon, e-post eller live chat. 

  • Ved å bruke et nettapotek reduserer du risikoen for eksponering for virus eller andre smittsomme sykdommer som kan være til stede på et fysisk apotek. Dette er spesielt viktig i perioder med økt smitterisiko, som under pandemier eller influensasesongen.

Det er ikke eneste nyhet. Vi jobber med å forbedre brukergrensesnittet i appen slik at appen blir mer brukervennlig og med å utvide lojalitetsprogram til Pluss-medlemmer. 

Fortsatt din digitale helsepartner - med deg der du er.

Del på: facebook twitter