Hero Image

App-funksjoner

Du trenger ikke flere apper for din helse. HEAL har mange funksjoner, velg de som er viktige for deg og tilpass appen til dine behov. Google AppStore Web

Laget for norske brukere

Skann en medisin kjøpt i Norge og få varslinger når du må ta den. Vi bruker informasjon fra Felleskatalogen, FEST (Legemiddelverket), HELFO (blåreseptprodukter) og informasjon i forumet er fra godkjente offentlige kilder.

Mobil, nettbrett og web

HEAL er tilgjengelig på alle plattformer. Ung eller gammel, noen foretrekker å bruke appen på telefonen, mens andre liker en større skjerm.

Alle skal kunne bruke HEAL

Funksjonene har detaljerte supportsider og video. Er det noe du trenger hjelp med, så får du raskt svar på e-post eller telefon.

Sikkerhet har høyeste prioritet

HEAL følger GDPR. Dine data er kryptert og beskyttet med to-faktor autentisering. Tilgangen er begrenset til deg og nøkkelpersonell med taushetsplikt.

/user/pages/01.app-funksjoner/03._info-callout/_.webp

Verktøy

HEAL tilbyr verktøy som hjelper deg med å følge din helsetilstand, ta medisinene riktig, opprettholde vekt, kommunisere bedre med helsepersonell og oppnå det beste behandlingsresultatet.

Appen tilbyr deg flere verktøy, men du selv velger hva er viktig for deg.

/user/pages/01.app-funksjoner/05._info-callout-2/something.webp

Støttesamfunn

Med HEAL kan du være del av et trygt og pålitelig nettsamfunn for pasienter. Du får støtte og råd fra andre brukere i samme situasjon.

Du får en plattform med tydelige etiske retningslinjer, med innhold fra brukerne selv. Nytteverdien av forumet økes med ditt bidrag!

Les også artikler om helserelaterte temaer.

/user/pages/01.app-funksjoner/07._app-callout/last ned.webp

Last ned nå og bruk HEAL helt gratis!

Google AppStore Web

banner3