Har du prøvd medisinfunksjonene?

Har du prøvd medisinfunksjonene?

Medisinmodulen har flere funksjoner - her blir de beskrevet.

HEAL er en komplett helseapp som inneholder mange funksjoner. HEAL kan konfigureres slik at det passer for deg. Du kan velge hvilke funksjoner er viktige for deg slik at du kan prioritere dem. I denne artikkelen vil jeg fortelle litt nærmere om medisinering. Har du enda ikke tatt denne funksjonen i bruk, da er denne artikkelen til deg!

Husk - resultatet av kort eller langvarig behandling er avhengig av hvor nøyaktig du bruker medisinene. HEAL hjelper deg med bl.a. å varsle hver gang du skal ta medisinen din. Ser det komplisert ut? En engangs jobb som gir store fordeler etterpå.

Hva inneholder medisinmodulen?

  • Det er et virtuelt medisinskap hvor du legger inn alle medisiner du bruker. Bare skann strekkoden og medisinen legges inn i medisinskapet. Du kan også gjøre det manuelt.
  • HEAL viser hvis medisiner du bruker har interaksjoner. Hvis du er usikker, snakk med legen. Aldri stopp å bruke foreskrevede medisiner uten å snakke med legen din.
  • Registrer hvordan en medisin skal tas og den vil automatisk komme i pilleboksen hver dag.
  • Den virtuelle pilleboksen blir automatisk opprettet av HEAL og inneholder dagens inntak.
  • Hver gang du får varsler, tar du medisinen din og merker den som tatt.
  • Medisiner som du bruker etter behov ligger også i pilleboksen, ta medisinen når det trengs og merk den som tatt.

Etterlevelse HEAL registrerer tid og mengde av medisiner du tar og viser deg hvor riktig har du tatt medisinene dine. Det kalles etterlevelse. For å beskrive etterlevelse bruker man prosent av legemiddel dosene som er inntatt og dette kan variere fra 0 til 100% eller mer. Høy etterlevelse defineres med inntak av mere enn 80% av legemiddeldosene.

Når du stopper å ta en medisin, legger du den på pause og den registreres som inaktiv. Ikke slett medisinen hvis du vil se den i historikken.

Historie viser alle medisiner du har tatt med start og stopp dato. Du har din medisinliste tilgjengelig til enhver tid på din telefon, alltid oppdatert hvis du aktivt bruker HEAL.

medisinfunksjonene

Du kan se også hvor ofte du tar medisiner etter behov. Dette er spesielt viktig i forhold til smerte- eller sovemedisiner.

I HEAL kan du finne medisinbibliotek som inneholder alle pasientvedlegg, slik at du kan enkelt finne svar på spørsmål om dine medisiner. Vi bruker bare offentlig informasjon om medisiner, som Felleskatalogen og interaksjonsdatabasen FEST.

HEAL hjelper deg og legen din ha kontroll over medisiner og oppnå best behandlingsresultat.

Historie er en av flere betalte funksjoner. Som premium-bruker hjelper du også HEAL appen til å bli bedre og bedre! Bruk koden BHEAL40 (gyldig ut mai) og få 40% rabatt for 1 år! Husk at du kan stoppe abonnement når du vil.

Vi har også mer informasjon om medisinfunksjonene:

Del på: facebook twitter